service

Kualitas

Kanthi produk berkualitas tinggi, layanan sing sampurna, rega pilihan

service

24+ TAHUN PELUANG

Diadegake ing 1995, Pabrik kita duwe sejarah luwih saka 24 taun

service

SERVICE paling apik

Staff dilatih lan berpengalaman kanggo mangsuli kabeh inpqiry sampeyan ing 24 jam.

service

PRODUKI KAMI

layanan utama Mercedes-Benz, BMW, Audi, Volkswagen, Lander Rover, Porsche.etc.

  • babagan kita

Guangzhou Junshang Tradinggg Co, Ltd, a perusahaan prsakaesional R&D, produksi lan dodolan saka udhara dhengkuls, udhara sumber, udhara penundaan kompresutawa, udhara dhengkul repudhara kits, Udhara Penundaan kompresutawa solenoid katup ngalangi, nyaringgg lan pancet kecepatan universal gabungan kanggo Eropa mobil. Kita biasane ngladeni inggg tinggdakake Mayutawa Brlans: Mercedes-Benz, BMW, Audi, Volkswagen, Llaner Rover, Putawasche.etc. Nggayuh menyang inggg byaikunyaiku filsafat saka "teknologi singgg dadi teknologi, njamingg kualitas lan apik iman ", kita pangarep-arep menyang sakafer sampeyan banget layanan karo sempurno produk. Guangzhou Junshang Tradinggg Co,Ltd.yaiku siji saka inggg anjog pabrik lan supplier ingg Chingga. Kitalcome menyang kita perusahaan menyang tuku utawa cusmenyangmize inggg palingg keri produk. Saget sampeyan wyaiku punapa mawon butuh menyang nulungi nggih rumangsa gratyaiku menyang kontak kita, kita facmenyangry yaiku Digawe ingg Chingga.

Maca liyane