Udhara Strut A8 D3 4E0616002N
  • Air ProUdhara Strut A8 D3 4E0616002N
  • Air ProUdhara Strut A8 D3 4E0616002N
  • Air ProUdhara Strut A8 D3 4E0616002N
  • Air ProUdhara Strut A8 D3 4E0616002N
  • Air ProUdhara Strut A8 D3 4E0616002N

Udhara Strut A8 D3 4E0616002N

Akung nderek yaiku babagan Udhara Strut A8 D3 4E0616002N gegayutan, Aku pangarep-arep menyang nulungi sampeyan luwih ngertos Udhara Strut A8 D3 4E0616002N.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

JunshangAir Strut A8 D3 4E0616002N Kanggo Audi A8 2004-2010 Munggah Kanan 

Susur suspensi udara Junshang A8 D3 4E0616002N dibangun kanthi peralatan berkualitas tinggi lan penyerap kejutan sensitif kecepatan sensitif khusus sing paling anyar. Sawise kalibrasi, strut suspensi udara anyar bisa ngganti tali suspensi udara asli saka kendharaan sampeyan, kanthi luwih suda getaran mobil, lan mulane, nyedhiyakake kinerja nyopir lan nunggang banget.

Strip udara Junshang digawe ing China, China, Rezeki kualitas asli lan Waranti 1 Taun.

Parameter Produk


JunshangAir Strut A8 D3 4E0616002N Kanggo Audi A8 2004-2010 Munggah Kanan

Jinis Produk:

Penundaan Air Spring / Shock / Strut

Jeneng produk:

Air Strut A8 D3 4E0616002N

Gunakake Produk:

Kanggo nyuda getaran mobil

Kondisi:

Brand New / Renovation

Brand:

Junshang

OEM Number:

4E0616002N

OEM Nomer 2:

4E0616002L, 4E0616002A, 4E0616002H, 4E0616002, 4E0616002F, 4E0616002P, 4E0616002

Bahan:

Aluminium + Baja + Karet

Penempatan ing Vehicle:

Lengen Tengen

Waranti:

1 Taun

Bobot Product (KG):

14kg

Cocog Kendaraan:

2004-2010 Audi A8 D3 w / o Penundaan Olahraga

Tuladha:

Ditampa

Pesenan minimal

1 pc

Rincian Produksi

JunshangAir Strut A8 D3 4E0616002N Kanggo Audi A8 2004-2010 Munggah Kanandibangun karo kit sing berkualitas tinggi. Segel dawa sing dawa, tutup ndhuwur aluminium, piston ngisor, O-cincin, mandheg mandheg, cincin crimping tugas abot, pas udara anyar, katup konektor, tutup bledug, penyerap kejutan anyar.


Fitur



1.. Digawe nganggo bahan sing berkualitas tinggi.

2.. Otomatis partikel profesional.

3.. Gampang digunakake, ngirit wektu lan dhuwit.

4.. keamanan lan kekiatan.

5.. Rancang desain.

6.Long wektu nggunakake.

7.1 Taun Free warranty.

Pangiriman



Junshang Cara pangiriman: UPS TNT DHL. Transportasi Tanah, Air utawa Laut


Mbayar



Kita nampa T / T,PAYPAL, VISA, Western Union utawa sing sarujuk liyane cara pembayaran.


FAQ




1..Apa syarat pembayaran sampeyan?

T / T 30% minangka simpenan, lan 70% sadurunge pangiriman.


2..Apa sampeyan menehi conto?

Ya, kita bisa nyedhiyakake conto, nanging para pelanggan kudu mbayar biaya conto lan biaya kurir.


3..Apa istilah pangiriman sampeyan?

EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.


4..Sampeyan bisa ngasilake miturut conto?

Ya, Kita bisa mbangun cetakan lan ngasilake barang kanthi conto utawa gambar teknis Nanging kita butuh supaya customer nyedhiyakake biaya cetakan.


5..Apa kebijakan babagan jaminan babar pisan?

1 Taun Free warranty. Warranty time is calculated from the day you receive the goods.

Panas Tags: Udhara Strut A8 D3 4E0616002N, Chinga, Pabrik, Produsen, Pemasok, Digawe ing Chinga

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码