Udhara Strut Q7 7L8616040D
  • Air ProUdhara Strut Q7 7L8616040D
  • Air ProUdhara Strut Q7 7L8616040D
  • Air ProUdhara Strut Q7 7L8616040D
  • Air ProUdhara Strut Q7 7L8616040D
  • Air ProUdhara Strut Q7 7L8616040D

Udhara Strut Q7 7L8616040D

Akung nderek yaiku babagan Udhara Strut Q7 7L8616040D gegayutan, Aku pangarep-arep menyang nulungi sampeyan luwih ngertos Udhara Strut Q7 7L8616040D.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Junshang Air Strut Q7 7L8616040D Kanggo Audi Q7 VW Touareg I 2002-2012 Kaget Penundaan Kanan Kanan Model Lawas

Gencatan udara Junshang strut Air Strut Q7 7L8616040D digawe saka bahan bermutu tinggi, sing keamanan, pas lan kualitas cocog karo bagean asli. Sawise ngganti tali udhara asli saka kendharaan sampeyan, strat gantung udara Junshang, dirancang kanggo keamanan lan fungsine kanthi pungkasan kanthi nyetel kanthi cepet ing kahanan dalan lan kendaraan sing beda, nawakake kualitas nyopir lan nunggang sing unggul

Gencatan hawa Junshang digawe ing kualitase asli China lan rega Pabrik kanthi garansi 1 Taun.

Parameter Produk


Junshang Air Strut Q7 7L8616040D Kanggo Audi Q7 VW Touareg I 2002-2012 Kaget Penundaan Kanan Kanan Model Lawas

Jinis Produk:

Penundaan Air Spring / Shock / Strut

Jeneng produk:

Air Strut Q7 7L8616040D VW Touareg I

Gunakake Produk:

Digunakake kanggo nyuda getaran mobil

Kondisi:

Anyar / Renovasi

Brand:

Junshang

OEM Number:

7L8616040D

OEM Nomer 2:

7L8616040, 7L8616040A, 7L8616040B, 7L8616040D, 7L8616040G, 7L8616040H, 7L6616040E, 7L6616040D,

Bahan:

Aluminium + Baja + Karet

Penempatan ing Vehicle:

Sisih Kanan

Waranti:

1 Taun

Bobot Product (KG):

11kg

Cocog Kendaraan:

Kanggo Audi Q7 VW Touareg I

Tuladha:

Ditampa

Pesenan minimal

1 pc

Rincian Produksi

Junshang Air Strut Q7 7L8616040D Kanggo Audi Q7 VW Touareg I 2002-2012 Kaget Penundaan Kanan Kanan Model Lawasdibangun karo kit sing berkualitas tinggi. Segel dawa sing dawa, tutup ndhuwur aluminium anyar, piston ngisor, O-ring, mandheg mandheg, cincin crimping tugas abot, pas udara anyar, katup konektor, tutup bledug, penyerap kejut anyar.


Fitur



1.. Digawe nganggo bahan sing berkualitas tinggi.

2.. Otomatis partikel profesional.

3.. Gampang digunakake, ngirit wektu lan dhuwit.

4.. keamanan lan kekiatan.

5.. Rancang desain.

6.Long wektu nggunakake.

7.1 Taun Free warranty.

Pangiriman



Junshang Cara pangiriman: UPS TNT DHL. Transportasi Tanah, Air utawa Laut


Mbayar



Kita nampa T / T,PAYPAL, VISA, Western Union utawa sing sarujuk liyane cara pembayaran.


FAQ




1..Apa syarat pembayaran sampeyan?

T / T 30% minangka simpenan, lan 70% sadurunge pangiriman.


2..Apa sampeyan menehi conto?

Ya, kita bisa nyedhiyakake conto, nanging para pelanggan kudu mbayar biaya conto lan biaya kurir.


3..Apa istilah pangiriman sampeyan?

EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.


4..Sampeyan bisa ngasilake miturut conto?

Ya, Kita bisa mbangun cetakan lan ngasilake barang kanthi conto utawa gambar teknis Nanging kita butuh supaya customer nyedhiyakake biaya cetakan.


5..Apa kebijakan babagan jaminan babar pisan?

1 Taun Free warranty. Warranty time is calculated from the day you receive the goods.

Panas Tags: Udhara Strut Q7 7L8616040D, Chinga, Pabrik, Produsen, Pemasok, Digawe ing Chinga

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码