Babagan US

Guangzhou Junshang Trading Co, Ltd, perusahaan R&D profesional profesional, produksi lan dodolan struts udara, sumber udara, kompresor penundaan udara, kit perbaikan udara strap, blok injap kompresor udara Suspension, filter lan sambungan universal tetep kanggo mobil Eropa. Kita utamane ngladeni kanggo ngetutake Mayor Brands: Mercedes-Benz, BMW, Audi, Volkswagen, Lander Rover, Porsche.etc. Ngadhepi filsafat bisnis "teknologi sing dipimpin, jaminan, lan iman sing apik", muga-muga bisa nawakake layanan sampeyan kanthi produk sing sampurna. Diadeg ing taun 1995, Pabrik kita duwe sejarah luwih saka 24 taun, kanthi pengalaman sing akeh lan fame sing apik ing lapangan. Minangka perusahaan kekuatan sing komprehensif, saiki kita duwe staf luwih saka 100 wong, bengkel produksi barisan pitu, telung bengkel mesin lan peralatan produksi maju lan peralatan uji coba luwih saka 50 set.