Industri Informasi

Udhara Strut Kanggo Porsche

2019-09-10
Air Strut Kanggo Porsche nggunakake cairan kanggo ngowahi energi elastis musim semi dadi panas, sing ndadekake konversi gerakan kendharaan dadi paling rasional, saéngga nggetake getaran sing disebabake lumahing dalan lan nambah stabilitas nyopir, menehi rasa kepenak lan stabilitas.

Air Strut Kanggo Porsche peran:
1. Nyuda getaran sing ditularake menyang awak kendharaan nalika nyopir, ningkatake kenyamanan tunggangan lan bantal pengaruh menyang driver lan penumpang kanggo nambah kepenak numpak, nyuda kesel; nglindhungi barang sing dimuat; ngluwihi gesang kendharaan lan nyegah karusakan ing musim semi.

2. Nyuda getar kanthi cepet nalika nyopir, nyegah ban ora metu saka dalan, lan nambah stabilitas olahraga.
Ngapikake stabilitas lan kabeneran nyopir, kanthi efektif ngirim tekanan deflagration mesin menyang lemah, kanggo ngirit biaya bahan bakar, nambah efek braking, ngluwihi gesang ing macem-macem bagean awak mobil, lan ngirit biaya pangopènan.