Industri Informasi

Udhara Strut kaluputan tes

2019-09-10
Air Strut minangka aksesoris sing rapuh sajrone proses nggunakake mobil. Kebocoran minyak saka nyerep kejut lan karusakan saka karet langsung bakal mengaruhi stabilitas mobil lan urip ing bagean liya. Mula, kita kudu njaga Air Strut kanthi kahanan sing apik.

Udara Strut bisa diuji kanthi cara ing ngisor iki:
1. Priksa mobil sawise nyetir 10km ing dalan kanthi kahanan dalan sing ora apik, lan sentuh casing penyerap kejut kanthi tangan. Yen ora cukup panas, ora ana resistensi ing njero penyerap kejut, lan penyerap kejut ora bisa dilakoni. Yen mbungkus panas, ora ana kekurangan minyak ing nyerep kejut. Ing loro kasus kasebut, Air Strut anyar kudu diganti langsung.
2. Pencet bensin kanthi cepet lan culake. Yen mobil duwe 2 utawa 3 mlumpat, Air Strut mlaku kanthi becik.
3. Yen mobil nyopir alon-alon lan kanthi cepet, yen geter mobil abot, nuduhake manawa ana masalah karo Air Strut.